Varm smörgåstårta
1 paket hönökaka
1 paket bacon
1 liten purjolök
1 burk champinjoner
2 dl cream fraiche
2 tomater
salt, peppar och citronpeppar
riven ost
Sätt ugnen på 200 grader.
Klipp baconskivorna i småbitar och finhacka purjolöken och champinjonerna.
Stek bacon. Häll i purjolöken och champinjonerna.
Blanda det med cream fraiche och smaksätt med salt, peppar och citronpeppar.
Fördela fyllningen på två brödskivor.
Stapla till en tårta med de skivade tomaterna överst.
Smaksätt med salt, peppar och citronpeppar och strö över den rivna osten.
Låt stå i ugnen i ca 10 minuter eller till osten smälter.
Servera med en sallad.

1 paket bacon
1 liten purjolök
1 burk champinjoner
2 dl cream fraiche
2 tomater
salt, peppar och citronpeppar
riven ost
Sätt ugnen på 200 grader.
Klipp baconskivorna i småbitar och finhacka purjolöken och champinjonerna.
Stek bacon. Häll i purjolöken och champinjonerna.
Blanda det med cream fraiche och smaksätt med salt, peppar och citronpeppar.
Fördela fyllningen på två brödskivor.
Stapla till en tårta med de skivade tomaterna överst.
Smaksätt med salt, peppar och citronpeppar och strö över den rivna osten.
Låt stå i ugnen i ca 10 minuter eller till osten smälter.
Servera med en sallad.

Kommentarer
Trackback