Fylld paprika

4 pers

   500 g köttfärs
   4 st stora paprikor i olika färger (alt. 8 små)
   1 st gul lök
   1 burk krossade tomater
   2 msk chilisås
   (ketchup?)
   salt & vitpeppar
   riven ost

Sätt ugnen på 200 grader och koka riset.
Stek köttfärsen tillsammans med den hackade löken.
Häll i krossade tomater och chilisåsen.
Smaka av med kryddorna och låt puttra ca 10-15 min.
Blanda riset och köttfärsen.
Skölj paprikorna och skär ett tunt lock som sparas.
Kärna ur paprikorna och skär av en liten bit på botten så att de står rakt i ugnsformen.
Fyll paprikorna med köttfärs och ris röran och ha på lite ost (lägg sedan på locket igen).
In i ugnen i ca 10 min, tills det har fått färg.

Sås
   creme fraiche
   paprika pulver

Blanda creme fraiche och paprikapulver.

Servera med en god sallad.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0