Smördegsbakelse med färska jordgubbar

4 port

   2 fyrkantiga (15x15) smördegsplattor
   3 dl vispgrädde
   1 burk kesella vanilj (250 g)
   Jordgubbar (helst färska)
   Florsocker till garnering

Dela smördegsplattorna på mitten och lägg ut dem på bakplåtpappersklädd plåt.
Grädda på 225 grader i 10-15 minuter.
Låt svalna innan du delar dem så att du får en botten och ett lock.
Vispa grädden.
Skär jordgubbar i små bitar.
Fyll sedan bakelserna genom att först lägga på kesella, grädde och jorgubbar.
Lägg på locket och pudra florsocker på toppen.
Servera och njut!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0